top of page

ВІЗИТКА

Anchor 1
Персональна інформація

ОГІРЧУК ГАННА МИКОЛАЇВНА


Закінчила Вінницький державний педагогічний інститут 

Вчитель математики комунального навчального закладу

"Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №5 Козятинської міської ради Вінницької області"

Педагогічне покликання

Педагогічне покликання – це не тільки  передача знань, умінь і навичок, а й всебічний розвиток здібностей та можливостей учнів, виховання порядного, відповідального, свідомого громадянина країни.  Моя професійна діяльність ґрунтується на верховенстві загальнолюдських цінностей, норм і принципів моралі.


Прагну підтримати  в учнів жагу до знань, розвинути ,  зберегти і  вселити віру в себе, у  свої сили. У навчанні не повинно бути нещасливих дітей, душу яких пригнічує думка, що вони ні на що не здатні. Найбільшою нагородою для мене є досягнення вихованцями того, що ти допоміг становленню ЛЮДИНИ. Використовуючи у своїй роботі найрізноманітніші освітні новації,  перевагу надаю інтерактивним методам навчання, коли спостерігається демократизація у спілкуванні учителя та учня, адже вони є партнерами у навчальному процесі. Навчання у школі складне…Іноді воно викликає захоплення і цікавість, іноді сльози і обурення. Тому моїм завданням є навчити дітей відтворювати навколишній світ, творчо мислити, уявляти, розвивати почуття доброзичливості, а також позбутись негативних емоцій та переживань.

 

Як садівник доглядає молоді саджанці, так і я допомагаю учням тягнутися до світла знань, бо вірю, що вони виростуть мудрими і творчими, здатними утверджувати і примножувати добро. Не примушувати , а переконувати; не керувати, а організовувати; не обмежувати, а надавати свободу вибору – ось завдання сучасного вчителя. 

Дитина - це вогник, який потрібно запалити
bottom of page